Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggerutrecht.nl


  Live waarzeggers uit Utrecht kijken voor u in de kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzeggers uit Utrecht voorspellen uw toekomst. Ontvang live antwoord op uw levensvragen alsook hulp en advies van live waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Monique
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggerutrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Monique je hebt me goed geholpen deze week. De tijdsaanduiding was weer treffend. Je zei dat ik weer contact zou krijgen op 29 maart en dat gebeurde. Je zei ook dat ik m woensdag niet zou zien, ook al is dat de dag dat ik m normaal gesproken altijd zie en dat dat vrijdag zou zijn. Woensdag idd niet gezien. Vrijdag ook niet maar zaterdag wel. Waar veel geen uitspraken doen over tijd doe jij dat wel. En oh ja, vorig jaar zei je dat ik 29 juli weer contact zou krijgen, dat gebeurde op 1 augustus. Je zit er altijd zo dichtbij. Bedankt. Je bent een topper.




Ervaring van E met waarzegger Monique   Ervaring van E met waarzegger Monique   Ervaring van E geplaatst op 4 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Bedankt monique
Voor het contact leggen de verbinding viel weg je hebt me heel wat rust gegeven bedankt.




Ervaring van Patricia met waarzegger Monique   Ervaring van Patricia met waarzegger Monique   Ervaring van Patricia geplaatst op 24 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Een super aardige dame met een zeer bijzondere gave. Voor mij, zijn er echt verschillende dingen uit gekomen tot zelfs de tijds aanduiding. dank je wel lieve Monique.




Ervaring van Petra met waarzegger Monique   Ervaring van Petra met waarzegger Monique   Ervaring van Petra geplaatst op 16 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  zonder info weet zij u te vertellen wat er gaande is haar voorspelling komen uit.
Draaide niet rond de pot en stelt geen vragen prachtige vrouw.




Ervaring van DE PAUW EDUARD met waarzegger Monique   Ervaring van DE PAUW EDUARD met waarzegger Monique   Ervaring van DE PAUW EDUARD geplaatst op 3 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Lieve Monique,

Ik heb je net gebeld, sorry credits waren op. Ik kon je niet bedanken. Wel een mooie reading gehad. Nu afwachten wanneer het uitkomt. Ik heb ook andere mediums gebeld, echter kreeg ik totaal iets anders te horen. Wat vind ik de tijdsaanduiding prachtig.

Dikke knuf.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Monique   Ervaring van Anoniem met waarzegger Monique   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Dank je wel Monique blij dat ik je heb gesproke je reading is zo duidelijk en heel treffend het geeft mij een stuk rust en zekerheid en vertrouwen dat het allemaal goedkomt tot bels De xxx.




Ervaring van Deandre met waarzegger Monique   Ervaring van Deandre met waarzegger Monique   Ervaring van Deandre geplaatst op 9 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Monique je bent een topper.
Ik bel je regelmatig op want je geeft me iedere keer die boost die ik zo nodig heb verder zijn je voorspellingen heel zuiver.

Dank je wel meid knuffel Mira xxx.




Ervaring van Mira met waarzegger Monique   Ervaring van Mira met waarzegger Monique   Ervaring van Mira geplaatst op 3 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Ik heb je gesproken een tijdje geleden. Heb een erg pittige tijd in m'n huis sfeer. Ik geloof in je. Ik heb vertrouwen en blijf gefocust. Ik hoop dat he voorspellingen uitkomen.




Ervaring van Iloon met waarzegger Monique   Ervaring van Iloon met waarzegger Monique   Ervaring van Iloon geplaatst op 31 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Monique is een lieverd, en heeft dingen voorspeld die uitgekomen zijn, wat was ik blij zeg. En elke keer als Monique wat voorspeld komt het uit. Nu nog het allerbelangrijkste in mijn leven, maar ook is voorspeld dat het goed komt. Heb er alle vertrouwen in. Monique is mijn rots in de branding. Altijd vrolijk en een fijne rustige stem.
Tot de volgende keer x Nicolien.




Ervaring van Nicolien met waarzegger Monique   Ervaring van Nicolien met waarzegger Monique   Ervaring van Nicolien geplaatst op 8 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Hoi Monique. je voorspelling is weer uitgekomen dank je wel je bent een supergoed Medium. liefs Kaatje xx.




Ervaring van Kaatje met waarzegger Monique   Ervaring van Kaatje met waarzegger Monique   Ervaring van Kaatje geplaatst op 24 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Monique je bent de beste, altijd vriendelijk en direct in je antwoorden. Je reading is gewoonweg fantastisch en zo treffend. Ik bel je regelmatig en dat zal ik blijven doen. Dikke kuss van Syl xx.




Ervaring van Syl met waarzegger Monique   Ervaring van Syl met waarzegger Monique   Ervaring van Syl geplaatst op 18 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Monique je bent gewoonweg geweldig.
Ik bel u heel veel en wat jij voorspeld komt ook altijd uit.
Je bent een echte topper.

Vele lieve groetjes Sandy.




Ervaring van Sandy met waarzegger Monique   Ervaring van Sandy met waarzegger Monique   Ervaring van Sandy geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Monique is zo'n lieve vrouw en geeft veel duidelijkheid. Vaker gesproken en heeft het bij het rechte eind. Veel met haar gelachen en geen vraag is haar te gek al stel je het vaker en welk vlak je de vraag ook stelt. Aantal dingen zijn al uitgekomen nu nog even op een paar dingen het afwachten en hoop dat dit ook gaat uit komen. Deze vrouw is het gesprek waard voor als je een eerlijk en oprecht consult graag wilt.




Ervaring van N met waarzegger Monique   Ervaring van N met waarzegger Monique   Ervaring van N geplaatst op 21 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Monique lieverd, sorry dat ik niet verder kon babbelen. Hartstikke bedankt voor je hulp net. Ik zal kijken of ik nog is kan opladen om verder met je te babbelen. Groetjes, modelletje.




Ervaring van N. met waarzegger Monique   Ervaring van N. met waarzegger Monique   Ervaring van N. geplaatst op 12 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Bedankt voor het inspirerende gesprek, je adviezen en voorspellingen. TOP, je bent de beste.




Ervaring van Iris met waarzegger Monique   Ervaring van Iris met waarzegger Monique   Ervaring van Iris geplaatst op 31 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Monique na 6 moeilijk lange maanden voor mij
Is er eindelijk een positieve doorbraak. Ik ben altijd in je blijven geloven en heb enorm veel steun gehad aan jou.
Jou tijdspapaling is op zo juist.
Waauw is het minste wat ik kan zeggen over jou. Je bent een aanrader voor iedereen.
Bedankt Monique en tot gauw. X.




Ervaring van A met waarzegger Monique   Ervaring van A met waarzegger Monique   Ervaring van A geplaatst op 17 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Monique vandaag gesproken. Goed gesprek gehad. Ze geeft je een datum voor de voorspellingen en schetst de situatie en mijn gevoelens heel correct zonder al te veel te vragen. Heel blij haar gesproken te hebben. Zal haar zeker nog een keer bellen.




Ervaring van J met waarzegger Monique   Ervaring van J met waarzegger Monique   Ervaring van J geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Hoi Monique, gister heb ik je gesproken en vertelde ik je dat wat je 2 weken geleden voorspeld had uitgekomen is. Helemaal top ben helemaal blij en na gister komen er zeker nog hobbels maar ook die verdwijnen na loop van de tijd. Dank je wel xx Nicolien.




Ervaring van Nicolien met waarzegger Monique   Ervaring van Nicolien met waarzegger Monique   Ervaring van Nicolien geplaatst op 30 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Een heel vriendelijk en integer medium. Qua tijdsbepaling en voorspelling tot nu toe 100 procent juist waar je toch wel stil van word. Ik bel haar zeker terug. Warme groeten. M.




Ervaring van M met waarzegger Monique   Ervaring van M met waarzegger Monique   Ervaring van M geplaatst op 21 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Je bent een top medium en een hele fijne vrouw om mee te praten. Je voorspelling is precies op de genoemde dag uitgekomen. Ik ga je zeker vaker bellen liefs je naamgenoot xxx.




Ervaring van Monique met waarzegger Monique   Ervaring van Monique met waarzegger Monique   Ervaring van Monique geplaatst op 30 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Lieve Monique
Ik had nood aan een luisterend oor en dat heb jij mij gegeven. En zelfs meer dan dat.
Jij hebt mij het licht laten zien in de donkere tijd van nu.
Je hebt mij hoop gegeven en zelfs dat het deze maand (augustus), nog zou gebeuren.
Dankjewel. Net wat ik nodig had.




Ervaring van Joyce met waarzegger Monique   Ervaring van Joyce met waarzegger Monique   Ervaring van Joyce geplaatst op 16 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Lieve Monique ik wil je graag bedanken voor alles wat je al voor me gedaan hebt. Je bent een top medium met zovele inzichten. Ik geloof zo hard in jou elke dag wordt ik vriendelijk te woord gestaan.
Ik moet nog even door bijten. Ik laat zeker een berichtje achter.
Ik je aanraden aan iedereen die het moeilijk heeft.
Dank je wel Monique x.




Ervaring van Anneke met waarzegger Monique   Ervaring van Anneke met waarzegger Monique   Ervaring van Anneke geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Hoi Monique, je hebt me weer fantastisch geholpen. In deze voor mij zo moeilijke tijd, dank je wel. Je bent een super goed medium. Liefs Mir xxxx.




Ervaring van Mir met waarzegger Monique   Ervaring van Mir met waarzegger Monique   Ervaring van Mir geplaatst op 28 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Een van de weinige mediums die zich waagt aan tijdsbepalingen en het soms op een paar dagen na meestal bij het rechte eind heeft. Zeker aan te raden.




Ervaring van Xxx met waarzegger Monique   Ervaring van Xxx met waarzegger Monique   Ervaring van Xxx geplaatst op 17 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Hai monique je tijdsaanduiding was helemaal goed je zei 16juli bericht en heb idd bericht gehad vandaag hoop dat de rest ook uitkomt dankjewel.




Ervaring van zzz met waarzegger Monique   Ervaring van zzz met waarzegger Monique   Ervaring van zzz geplaatst op 16 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Hallo monique je tijdsaanduiding van 9-7 voor 10-7 zat je helemaal goed een berichtje en bezoek.




Ervaring van Jouk met waarzegger Monique   Ervaring van Jouk met waarzegger Monique   Ervaring van Jouk geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Al een paar x goed gezeten met wat er gebeuren zou, stalk je zodanig veel voor mijn antwoorden dikke knuffel.




Ervaring van J met waarzegger Monique   Ervaring van J met waarzegger Monique   Ervaring van J geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Monique, WAT BEN JIJ GOED. 1 van de beste op deze lijn jou tijdsbepaling was onherroepelijk juist. Wat een ommekeer die ik ondanks moeilijk kon geloven.
Je ben 1000 sterren waard.
Bedankt voor alles tot nu toe, ik zal je zeker nog nodig hebben in de toekomst.
Ik kan Monique aanraden aan iedereen.
Ze weet wat ze doet en is top
Veel liefs .




Ervaring van Anneke met waarzegger Monique   Ervaring van Anneke met waarzegger Monique   Ervaring van Anneke geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Ik sprak Monique en zij voorspelde een paar weken geleden de dag van contact.
2 dagen van te voren belde ik haar weer en deed zij de zelfde voorspelling, wel gaf ze aan dat het ook 1 dag later zou kunnen zijn nou en deze is dan ook uitgekomen een dag later.
Ik belde haar weer op om te kijken hoe het zou verlopen waarop ze aangaf ze een verdrietige vrouw op bed zag liggen. En daadwerkelijk ik lag ook in bed verdrietig.

Bedankt en voor al mn onzekere vragen bel ik jouw graag weer op.
.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Monique   Ervaring van Anoniem met waarzegger Monique   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Wauw. 2x gesproken en de 1e keer zei je. Donderdag 18 of vrijdag 19 juni neemt hij contact op. 2e gesprek zei je donderdag 18 juni. Nou niks, maar vroeg in de ochtend ja hoor, n app. Niet echt een gezellige, maar je had het uiteindelijk wel goed. Hij en ik zijn niet echt verder gekomen. Maar wat je in beide gesprekken zei ook dat komt goed. Laten we het hopen. Het contact is gelegd om en nabij op de door jou voorspelde dag. Mooi.




Ervaring van R met waarzegger Monique   Ervaring van R met waarzegger Monique   Ervaring van R geplaatst op 19 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Monique tot nu toe is alles wat je hebt voorspeld uitgekomen echt top je bent zo duidelijk en treffend in de dingen die je zegt, en je tijdsbepalingen zijn geweldig hoe je dat doet??

Fantastisch een aanrader liefs Sh xx.




Ervaring van Shadda met waarzegger Monique   Ervaring van Shadda met waarzegger Monique   Ervaring van Shadda geplaatst op 18 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Leuke en vriendelijke vrouw om mee te praten, geeft heel snel duidelijke antwoorden zonder je onnodig lang aan de lijn te houden. Echt een aanrader.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Monique   Ervaring van Anoniem met waarzegger Monique   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Zo mooi, precies op de voorspelde dag kreeg ik een bericht en kon ik een fijn gesprek met hem hebben, een klein gesprek maar een hele ommekeer en bewustwording.




Ervaring van Inge met waarzegger Monique   Ervaring van Inge met waarzegger Monique   Ervaring van Inge geplaatst op 1 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Heel erg bedankt voor de goeie telefoon gesprek de verbinding werd verbroken en zal wachten wanneer het uit gaat komen je bent een super lieve vrouw heel erg bedankt waar iedereen haar aan bedankt .




Ervaring van Patricia met waarzegger Monique   Ervaring van Patricia met waarzegger Monique   Ervaring van Patricia geplaatst op 27 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Lieve Monique, altijd lief en positief.
Inzichten en voorspellingen die altijd uitkomen.
Bedankt voor alles lieverd, spreek je weer gauw.
xxx.




Ervaring van R met waarzegger Monique   Ervaring van R met waarzegger Monique   Ervaring van R geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggerutrecht.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggerutrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggerutrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggerutrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden